ВЕТУВАМЕ!

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ. 
ЗА САМО 79 мкд УЖИВАЈТЕ ВО ДОКАЖАН ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ НА ОДРЕДЕНИ ОМЕКНУВАЧИ ЗА АЛИШТА ОД dm МАРКАТА Denkmit!

 

Denkmit оменкувач за алишта, 1,5 л

Denkmit омекнувач за алишта, 1,5 л

It’S SKIN SYN-AKE серум за лице 30 мл