ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВАМЕ НОВАТА ДЕКОРАТИВНА  КОЗМЕТИКА ВО dm!

wet n wild 

Еден од најпопуларните и најпродаваните брендови за шминки сега достапен и на пазарот во Македонија, Ексклузивно во dm!
 

Се прашувате зошто токму wet n wild? 

 

1. wet n wild се производи при чие производство не повредува ниедно животно, а исто така не се тестираат на животни.
 

2. wet n wild се едни од најповолните брендови на пазарите ширум светот.
 

3. wet n wild е број еден брен за шминка во Америка.
 

4. Шминките од wet n wild се супер безбедни: Детални тестирања и испитвања го докажуваат високиот квалитетот на шминките.
 


 

5. wet n wild се одликуваат со континуирана иновативност и новитети. Секогаш во чекор со најновите трендови.
 

6. Производите од wet n wild имаат стапка на препознатливост  повеќе од 90% на територијата на САД. 
 

7. Првите производи за шминкање од оваа линија се лансирани далечната 1979 година, а цените на овие производи се непроменети и ден денес. 
 


 

Производите за шминкање од wet n wild се достапни САМО во дрогериите на dm во Македонија, на следниве локации:
 

- dm ГТЦ - Кеј 13-ти ноември Скопје
- dm ТЦ Веро Центар - бул. Кочо Рацин бр. 1 Скопје
- dm Тафталиџе - ул. Иво Лола Рибар бр. 74 Скопје
- dm ТЦ СП Планет - ул. Ѓорче Петров бр. 1 Скопје
- dm Куманово - ул. Маршал Тито бр. 1