{ЗАЕДНО} едни за други

Хуманитарна активност.
За подобро утре!
 

dm целосно ги укинува пластичните кеси за една употреба од своите дрогерии

Го најавуваме почетокот на крајот на пластичните кеси во dm!

Нова dm Марка за хулахопки „Stella Jones“

dm воведува нова dm Марка во својот асортиман.