Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Контакт за новинари

Почитувани,

за било какви информации во врска со нашата компанија, нашите производи и услуги, слободно обратете ни се на:


 

Тел: +389 2 3222733

Е-Маил: Info@dm.mk
 

Адреса: ул. Даме Груев бр. 7, 1000 Скопје