ВОЛШЕБНИ ПРАЗНИЦИ

Ја продолжуваме хуманитарната активност и оваа година и донираме новогодишни пакетчиња за деца од Скопје, Тетово и Битола.

{ЗАЕДНО} едни за други

Хуманитарна активност.
За подобро утре!
 

dm целосно ги укинува пластичните кеси за една употреба од своите дрогерии

Го најавуваме почетокот на крајот на пластичните кеси во dm!