Во соработка со професионалниот готвач Филип Ќириќ од Србија Ви претставуваме нови рецепти со органските производи од dmBio!


 

СУПА ОД КАРФИОЛ 


 

Сè што Ви е потребно:


 

  • 80 г dmBio киноа
  • 400 г карфиол
  • 200 мл dmBio кокосово млеко
  • 1 портокал
  • 3 г кардамом
  • 1 мала лажичка сол
  • бибер по желба 
  • 2 мали лажички dmBio шеќер од шеќерна трска
  • 200 мл вода

Супа од карфиол! How to?