Во соработка со професионалниот готвач Филип Ќириќ од Србија Ви претставуваме нови рецепти со органските производи од dmBio!


 

ПОЛНЕТ ЗЕЛЕНЧУК СО СОЈА 


 

Сè што Ви е потребно:

 • 75 г парчиња соја,
 • 2 домати
 • 1 помала тиквичка
 • 30 г праз
 • 2 чешниња лук
 • 30 г свежи печурки
 • 20 г пекан орев
 • dmBio маслиново масло
 • 100 мл врела вода
 • 1 дл dmBio пасиран домат
 • 1 лажица dmBio амарант
 • 1 л вода
 • 1 мала лажичка од dmBio зачинот
 • малку зачини
 • малку ленено семе

Полнет зеленчук со соја! How to?