Во соработка со професионалниот готвач Филип Ќириќ од Србија Ви претставуваме нови рецепти со органските производи од dmBio!


 

ПАНАКОТА 


 

Сè што Ви е потребно:


 

  • 200 мл  павлака за готвење од ориз
  • 200 мл dmBio кокосово млеко
  • 6 г агар-агар
  • 25-30 мл dmBio сируп од агаве
  • dmBio пире од јаболка и манго
  • dmBio суви парчиња  манго
  • dmBio чипс од кокос

Панакота! How to?