ГОТВИМЕ ЗДРАВО И ВКУСНО СО dmBio!
 

dm во соработка со професионалниот готвач Филип Ќириќ Ви подготви вкусни и здрави рецепти за сите Вас, гурмани и кулинари, кои сте расположени да одвоите малку време за уживање во јадењето!

Сѐ што треба да направите е да си го одберете оброкот кој Вам најинтересно Ви звучи и следејќи ги нашите упатства, да си приготвите оброк, кој покрај тоа што ќе ги награди Вашите сетила,  ќе биде и вистинска награда за Вашиот организам!

 

Палента со шарена киноа и кари гулаш

 

Полнет зеленчук

Полнет модар патлиџан

 

Панакота

Супа со карфиол

 

Салата од цвекло!

Кари зеленчук!

 

Фарфали во сос!

Вок зеленчук со нудли и тофу!