Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

dmBio органски напитоци

ОРГАНСКИ, ПРИРОДНИ И ЗДРАВИ! 

 

dmBio напиток од ориз, калциум, 1 л
dmBio напиток од ориз, природен, 1 л
 

Редовна цена: 105 мкд


 

Вегански, вкусни и со ниска масленост. dmBio оризовите напитоци се произведени без додаток на шеќер, а својот средно-благ вкус го добиваат од ферментацијата на оризовиот скроб. Уживајте во нивните неверојатно совежителни вкусови.....конзумирајте ги лесно оладени од фрижидерот, како микс-пијалок со овошје, мусли, каша од гриз или десерти. Соодветни се и за готвење и печење.

Достапни е во 2 вкуса и тоа:  природен и со калциум
Вегански. 

 

dmBio напиток од соја, природен, 1 л
dmBio напиток од соја, калциум, 1 л
dmBio напиток од соја, ванила, 1 л

Редовна цена: 105 мкд


 

Вегански, вкусни и богати со растителни протеини. Без додаден шеќер и со волшебно-благ вкус, dmBio природните напитоци од соја може да најдат широка примена во нашата исхрана. Уживајте во нивните неверојатно совежителни вкусови.....конзумирајте ги лесно оладени од фрижидерот, како микс-пијалок со овошје, мусли, каша од гриз или десерти. Соодветни се и за готвење и печење. 

Достапни е во 3 вкуса: природен, калциум и ванила напиток. 
Вегански.