Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

dmBio Булгур салата

Ново само на dmBio, готова салата на арапски начин за која не треба да одвоитени минута  од вашето време. Подгответе се за неверојатен микс на неверојатни состојки во кои можете едноставно само да уживате.


 


 

dmBio булгур салата, 180 г - 269 мкд


 

Неверојатна готова  Taboulé dmBio салата со ориенталната житарка од Блискиот Исток - Булгур. Комбинација на неверојатни состојки како зеленчук, суво грозје и билки измешани со одлична намирница, која се користи како замена за оризот, а претставува супер извор на влакна, витамин Б и минерали. Посебно е посакувана заради нејзниното ниско количество на калории.  Не ви е веќе потребно спремање и готвење во кујна. Уживајте во арапската кујна на сосема едноставен начин. Може да се јаде и ладна.