Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

dmBio oриентални намази

Ново, вкусно и здраво...Мммм мора да е од dmBio!
 

Токму така! Пристигнаа новите ориентални намази од нашата органска марка dmBio! 
 

Со супер вкусни комбинации на состојки, познати и посакувани во ориенталната култура, dmBio го носи токму ориентот на Вашата трпеза..и тоа преку два прекрасни намази, кои ќе го зачинат секој твој оброк:
 

- намаз со масала грашок: 50% зеленчук и неверојатна кремаста структура, без додатоци на рафиниран шеќер.
 

- намаз со црвена леќа: 51% зеленчук, неверојатно кремаст и без додатоци на рафиниран шеќер.


 


Редовна цена: 99 мкд