Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Најдоброто за Вашето бебе!

Пристигнаа новите кашички за бебиња од dmBio! Со прекрасен овошен вкус на банана и јаболко, кашичките се идеални како десерт за Вашето најмило.


 

dmBio кашичка за бебиња овошје со мусли 190 г - 69 мкд;
dmBio кашичка за бебиња 100% јаболка 125 г - 69 мкд;
dmBio кашичка за бебиња 
100% јаболка и банана 190 г - 69 мкд; 


 


 


 


 

dmBio кашичка за бебиња јаболка, банана и просо 190 г - 65 мкд
dmBio кашичка за бебиња со мешано овошје 190 г - 69 мкд
 

Без глутен, ароми и додатоци со шеќер, овошни концентрати и згуснувачи. Иделани за од 6-от месец.


 

dmBio кашичка за бебиња 100% круша 125 г - 59 мкд;
dmBio кашичка за бебиња од тиква, 125 г - 39 мкд;
dmBio кашичка за бебиња од моркови, 125 г - 39 мкд. 

Без глутен, ароми и додатоци со шеќер, овошни концентрати и згуснувачи. Иделани за од 4-от месец.