Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Нови овошни намази - повеќе од природно

Сакате да се исхранувате здраво? Полагате високи вредности во природниот вкус на производите и сакате да се откажете од непотребни и штетни состојки и со купувањето на Вашите омилени производи да го подржите еколошкото одгледување и биолошките насади? Тогаш новата dm марка dmBio e вистинското за Вас!


 

Био проиводи со прекрасен вкус и вредности
Ви ги претставуваме новите dmBio органски овошни намази!
 

dm Bio - новата марка од dm која симболизира доверба, природа и висок квалитет пристигна и кај нас. Био не е само име, Био е програма.
Со воведување на dmBio марката во прехрамбениот асортиман на сакаме да ставиме посебен акцент на потребите на нашите потрошувачи и истите да ги задоволиме најдобро што знаеме и умееме. Со посебно одбрани партнери од био-браншата се подготвивме да и претставиме широк асортиман на производи со посебна иновативност и прехрамбени стандарди.

 

dmBio органски намаз од шипка - 340 г - 149 мкд;
dmBio органски намаз од кајсија - 340 г - 149 мкд;
dmBio органски намаз од јагода - 340 г - 149 мкд;


 

Посебна метода со фокус на природата 

dm им дава посебна подршка на своите партнери во напредокот на биолошките стандарди. Со размена на идеи и искуства, учиме едни од други и заедно развиваме нови производи. Истовремено пробуваме што е можно повеќе луѓе да запознаеме со стандардите и филизофијата кои стојат позади био-производите. Заедно целиме кон целосно задоволување на желбите за здрав живот и долгорочно работење.


 

dmBio органски намаз од малина - 340 г - 169 мкд;
dmBio органски намаз од шумско овошје - 340 г - 159 мкд;
dmBio органски намаз од вишна - 340 г - 149 мкд;


 

Состојките искористени во dmBio производите потекнуваат од контролирани биолошки насади. Нашата цел: 100% био приозводи. Комплетно се откажуваме од употреба на непотребни препарати. Природен вкус за пријатен вкус- тоа е нашата максима.