Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

dmBio марка

Пристигна новата марка од dm - dmBio! 

Се повеќе луѓе внимаваат на исхраната, нејзиното потекло и нејзините состојќи. Со воведувањето на dmBio марката целиме кон подобри стандарди за исхрана и го прошируваме светот на био-исхраната. За поголема разновидност и повеќе био...отсега во Вашиот dm!

              
 

dmBio 

Овие критериуми ги задржуваме кај сите наши dm марки, но  посебна посветеност е вметната во новите биолошки прехрамбени производи од оваа dm марка. Со неа сакаме да понудиме на пазарот висококвалитетни био производи по фер цени. Нашата мисија!
 

Во dm внимаваме на потребите на потрошувачите и реагираме проактивно на новите трендови! Токму поради ова развивме сопствена dm марка која одговара на побарувањата на нашите потрошувачи, а се состои исклучиво од посебно одбрани и строго контролирани состојќи.


 

 

Нашите био производи не се создадени само за вегетаријани, веганери или потрошувачи со посебни потреби.Нашите производи се за сите оние, кои внимаваат на својата исхрана, се исхрануваат здраво и органски.