Додатоци во исхраната   

Диететските суплементи или додатоци во исхраната се производи кои  можат да ја  помогнат природната функција на организмот. Дијететските суплементи се производи кои ја суплементираат храната која се конзумира и која содржи една или повеќе одредени компоненти: витамини , минерали, билни компоненти, аминокиселини, диететски состојки кои поволно делуваат на внесувањето на храна. Диететските суплементи спаѓаат во категорија на  храна, на нив не может да стојат изјави дека додатокот во храната служи при поставување на дијагноза, лечење или превенција на било која болест или било која состојба. Додатоците за храна се произведуваат во повеќе облици во вид на капсула, таблета, сируп или капки.

Во  Вашата dm продавница можете да пронајдете широк спектар на диететски суплементи за Вас и Вашето семејство.

 
620 1 1

Диететски суплементи

Sportness

Протеин во прав кој совршено ќе се вклопи како додаток во исхраната при спортските активност.

OZONE GOLD

Запознајте го OZONE GOLD - производи за озонска терапија за благосостојба на целиот организам.

DAS gesunde PLUS

Најнови билни чаеви од dm марката DAS gesunde PLUS!

Прекрасни овошни ароми кои ќе Ви пружат неверојатно уживање и ќе внесат потполно нова димензија во вашето конзумирање чај.

Дознајте повеќе

DAS gesunde PLUS

Ставете крај на настинките! 

dm ви  ги објаснува секојдневните мудрости во врска со добро познатите митови за настинките.

Sportness

Повеќе спорт, помалце калории...Звучи како навистина едноставна формула за совршена форма и здрав живот. Речиси најголема улога во процесто на „фит“ начинот на живот игра исхраната. 

DAS gesunde PLUS

Ново во dm!
Шумливи таблети како одличен додаток во вашата секојдневна исхрана.

TOOTHPOP

Дали ги имате пробано млечните штанглици со сурутка? Доколку не, сега е правото време да го направите истото. Со прекрасни вкусови на бурбон и ванила или можеби боровница или тофи? Кој од овие најмногу одговара на твојот вкус?