Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Sportness


 

 

Sportness протеин во прав, 300 г
Редовна цена: 359 мкд


 

Протеинот во прав од нашата dm марка Sportness се одликува со висок процент на протеин, кој дополнително е збогатен со Витамин Б6. Протеинот придонесува кон растот и одржувањето на мускулната маса, како и кон одржување на коските. Витаминот Б6 ја поддржува енергетската размена во телото. Затоа протеинот во прав со неутрален вкус е совршен за надополнување на протеинските потреби на телото при спортски тренинг, како додаток во исхраната.
 

- висок процент на протеин;
 

- ниско ниво на шеќери и масти;
 

- со витамин Б6;
 

- неутрален вкус.