Придонесувам за моето здравје! 

Квалитетната исхрана е многу важна во процесот на зачувување на нашето здравје. Во dm настојуваме да обезбедиме широк избор на намирници од еколошко потекло, посебен асортиман наменет за дијабетичари и лица склони кон алергии, како и широка палета на производи кои служат како додаток во исхрана.

 

Органска храна

Што е органска храна?

Хранете се здраво и уживајте во богаствата на вкусовите !