620 1 1

Органска храна

Што се органски производи и како да ги препознаете?

Истражувањатата покажуваат дека органските производи содржат дури и 63% повеќе калиум, 73% повеќе железо, 125% повеќе калциум и 60% повеќе цинк од производите добиени од конвенционалното производтсво....

Зошто да конзумираме органски производи?

1. Затоа што се здрави за Вас и Вашето семејство...

2. Затоа што се безбедни...

3. Затоа што се пријатели на околината...

4. Затоа што се пријатели на животните....