dm  И VISA ВИ ПОДАРУВААТ ВАУЧЕР ВО ИЗНОС ОД 500 мкд! 

САМО ВО нашите дрогерии – со секоја сметка над 1.500 денари платена со било која Visa платежна картичка, ОСВОЈ dm вредносен ваучер во износ од 500 денари!
 

Од денес, 12.6.2019, за секоја сметка направена во дрогериите на dm, чиј износ надминува 1.500 денари, а е платена со БИЛО КОЈА VISA КАРТИЧКА, добивате вредносен ваучер во износ од 500 денари, кој можете да го искористите за пазарување во нашите дрогерии.
 


 

Побрзајте, бидејќи акцијата важи за првите 3.000 сметки над 1.500 денари платени со VISA картичка во период од 12.06 до 15.08.2019, односно до истек на залихите.


 

 

Правила за наградна игра

Преземете ги правилата

PDF, px, 219KB

Добитници

Преземете ја листата

PDF, px, 855KB