Теодора Лазароска
Дезодорансот е одличен, обезбедува свежина во текот на целиот ден и не предизвикува иритации. Единствена негативна стрсна е остриот и јак мирис кој би требало да биде подискретен.

  

Ѕвездана Мартиновиќ
Balea дезодорансот е еден од најдобрите! Супер производ!

  

Анѓела Лазаревска
Задоволна сум од квалитетот, добро функционира, но не ми се допадна како мириса. Diamond е 100 пати подобар и следно него ќе го набавам. Би размислила дали би го користела овој конкретен мирис повторно.

  

Вера Јаќимовиќ
Дефинитивно отсега па натаму ова ќе биде мојот единствен дезодоранс.

 

Лидија Станиќ
ПРЕКРАСЕН производ. Прекрасен мирис, свежина во текот на целиот ден, и што ми е најбитно не остава бели траги на облеката. ГО ПРЕПОРАЧУВАМ на секоја припадничка на понежниот пол. Прекрасно !!!

  

Фросина Трајковска
Досега сум користела неколку видови дезодоранси од бренодот Balea, но откако го пробав новиот Balea Soft Rock заклучив дека тоа е мојот избор! Можам да кажам дека го најдов идеалниот производ за мене. Целосно сум задоволна од производот и со задоволство ќе го препорачувам.

  

Даниела
Дезодорансот ми дава свежина во текот на целиот ден!

  

Моника Станковска
Спрејот е прекрасен! Со неверојатно свеж а воедно и сладок мирис. Досега не сум сретнала дезодоранс со сличен мирис! Им го препорачувам на сите за секојдвенвна употреба.

  

Билјана Димова
Одличен производ, со долготрајно дејство и пријатен мирис. Задоволна сум целосно и ќе го користам и во иднина.

  

Билјана Шарковска
Дезодорансот е одличен, супер мириса, делува против непријатна миризба од потење, јас сум задоволна,а исто така имаше позитивни реакции од околината во однос на пријатниот мирис. Дефинитивно и во иднина ќе го користам, наместо анти-перспиранти.

  

Катерина Мицевска
Супер е. Посебно ми се допадна неговиот мирис.

  

Мартина Трпковска
Дезодорансот од линијата на Balea - Soft Rock којшто го добив е одличен производ за девојки со чувствителна кожа, не предизвикува мокри кругови на делот од маицата под пазувите, не остава бели траги и има пријатен мирис. Не предизвикува црвенило на кожата и мирисот трае. Го препорачувам на сите девојки задолжително!!!

  

Катерина Јаневска
Прекрасен производ кој ќе биде дел од мојата потрошувачка кошничка.Преубав и свеж мирис со долготрајна свежина. Лесна и пријатна текстура која не остава траги на облеката.

  

Јована Додевска
Долготраен, со преубав мирис. Баш таков како што барав.

  

Билјана Тасевска
Прекрасен мирис со многу нежни ноти. Прилагоден за секојдневните потреби на секоја жена. Супер протектор против потење без штетни влијанија врз организмот.

  

Верица Кузмановска
Дезодорансот е со прекрасен мирис и овозможува долготрајна свежина.

  

Катерина Спасовска
Тестираниот производ Balea Soft Rock ги заслужи сите 5 ѕвезди. Тоа е производ кој го користам секојдневно без да се плашам дека ќе имам непријатен мирис под пазувите или дека ќе ми остави трага на облеката. Конечно можам да го облечам мојот омилен фустан без траги од дезодоранс. Благодарение на овој дезодоранс колку и да се испотам повторно имам пријатен мирис. Омилен ми е и ќе продолжам да го користам.

  

Ивона Здравковска
Еден од подобрите дезодоранси кои ги имам користено досега. Најмногу што ми се допаѓа кај овој производ е мирисот на ацерола цреша, кој е преубав за мој вкус, како и долготрајноста  која трае во текот на 24 часа. Со овој део спреј јас не осетив потење под пазувите и сум презадоволна поради тоа. Исто така овој део спреј го користев и за вратот, како и за телото бидејќи мирисот долго трае. Се на се презадоволна сум од овој производ и би го користела повторно.

  

Катерина Блажевска
Soft Rock ми е како пролет во есента, неговата мирисна нота на ацерола ме следи низ денот, нудејќи ми максимална заштита и чувство на свежина. Овој дезодоранс дефинитивно го заслужи моето внимание.