За компанијата!

Факти и бројки!

Случувања!

Отворивме за Вас!

Успешно отворена јубилејната 10-та дрогерија на dm во Скопје.

 

Трето место за dm!

Прогласени најдобрите трговски објекти во Македонија!
dm се закити со 3-то место!
 

Отвораме за Вас!

Велес станува уште поубав!
Четврток 26.02.2015, со почеток од 09:00 часот, ја отвораме првата продавница во Велес!