Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

ЕКО пелени од babylove!

Заедно сакаме да придонесеме за поздрав начин на живот и со секојдневното однесување да го подигаме ниво за еколошката одговорност.  Тоа е причината зошто ние нудиме еколошки решенија како секојдневен избор и да обезбедиме иднина на следните генерации во поздрава животна средина.

 

Во нашите дрогерии може да најдете многу производи за чистење, перење, домаќинство и пелени со чие производство и употреба не се влијае негативно на околината и животната средина. Еден таков производ се и ЕКО пелените од нашата марка babylove. 


 


 


 

Што е посебно кај овие пелени?
 

ЕКО пелените од babylove се еколошки и пријатни за кожата на децата.
 

Дерматолошки се тестирани и докажани.
 

Изработени се од природни и одржливи суровини.
 

Пакувањата се изработени од рециклирани материјали.
 

ЕКО пелените не содржат хлор, латекс и ароми.
 

Создадени се пропусливи на воздух и дозволуваат детската кожа слободно да дише.
 

Гарантираат сигурност и непропусливост на течности.