Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Denkmit Nature

Го чистиме домот и ја чуваме околината.

Дали сте запознаени со NATURE - еколошките производи за чистење? 
 

Запознајте ја nature линијата од Denkmit. Производите со називот nature не ја загадуваат околината, лесно се разградуваат во природата и се произведени од обновливи суровини. Nature производите се високо ефикасни во негата и хигиената на вашиот дом, а притоа и делуваат позитивно кон средината. 


 

 

Нашата dm марка за нега и хигиена на домот, Denkmit, има посебна nature линија на производи, кои ја чуваат околината, и се одликувани со ознаката "Blauer Engel" - најстара светска ознака со која се одликуваат еколошките производи.


 

Denkmit nature средство за рачно миење садови, 500 мл - 49 мкд
Denkmit nature средство за чистење бања, 750 мл - 69 мкд
Denkmit nature гел за чистење WC школка, 1 л - 59 мкд


 

Denkmit natur течен детергент за перење бели алишта - 23 перења - 209 мкд
Denkmit natur течен детергент за перење шарени алишта - 23 перења - 209 мкд