Пријавете се за dm Новости!

dm Новости - секогаш добро информирани.

Сите информации за акции, атрактивни понуди, погодности во пазарување, новитети на пазарот, како и разно разни активности во dm...сега можете да ги добивате на Вашата e-mail адреса.
Брзо и едноставно - пополнете го формуларот, а ние ќе Ве известуваме редовно за сите понуди, погодности и останати новитети во Вашите омилени dm дрогерии.
 

Секогаш можете да се откажете од добивањето на нашиот електроснки newsletter со кликнување тука, како и преку линкот за одјава се наоѓа во секој Newsletter кој ќе го добиете од нас.