Иновативно! Единствено! Само во dm! 

Повеќе од 40 години во чекор со сите светски трендови.

Тука сум човек, тука купувам !
Фокус на нашето работење е човекот, а неговите потреби - наш предизвик!

Ги слушаме Вашите потреби и согласно истите развиваме комплетно нови формули, внесуваме иновации и пласираме новитети, први и единствени на пазарот. 

А се тоа поткрепено со темелни истражувања, анализи, тестирања и сертификати!

Погледнете дел од оваа единствена понуда.

 

Иновативни и единствени производи!

Balea Professional

масло за коса
во спреј, 100 мл
 

Balea

Professional
пилинг за коса, 200 мл
 

Balea

спреј за коса со сол
200 мл 

Balea

парфем за коса
100 мл
 

Balea

вода за коса
500 мл
 

eos

балзам за усни, 7 г

Carmex

балзам за усни, 7,5 г

Balea

ампули за лице
7/1
 

SUNDANCE Apres

маска за лице
за после сончање, 2х7,5 мл
 

Balea

Teint Perfection
серум за трепки
 

ebelin

чистач на четки
за шминкање, 100 мл

 

Balea

лосион за тело
во спреј, 150 мл
 

Balea

пена за бањање
200 мл
 

bebe Young Care

лосион за тело
400 мл
 

Balea

лосион за под туш за
после сончање, 250 мл
 

eos

лосион за раце, 44 мл

Balea

масло за бричење
75 мл
 

Balea MEN

гел за миење 
3 дневна брада
150 мл
 

Balea MEN

гел за нега на тридневна брада
50 мл

 

Balea MEN

Active Care
балзам за усни 4,8 г
 

Balea MEN

балзам за тело
после бричење, 150 мл
 

DONTODENT

течност за уста
за деца, 200 мл
 

babylove

пелени со индикатор за влажност

babylove

пелени-гакички за спиење

babylove

пелени за пливање

Profissimo

влажни марамици за чевли, 15/1
 

Denkmit

парфем за алишта
275 г

Denkmit

пена за миење садови
450 мл
 

Denkmit

влажни марамици
за чистење фрижидер
25/1
 

Sanft&Sicher

тоалетна хартија
5-слојна, 6/1
 

Profissimo

сет за шиење