Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Светот на dm!

Веќе 5 години dm drogerie markt успешно се развива на пазарот во Македонија. Нашиот слоган "Тука сум човек. Тука купувам" е ветување кое го поставува човекот со својата единственост во фокусот на нашето делување, без разлика дали станува збор за потрошувач, вработен или соработник. 
 

Една од целите на нашето работење е развивање на понуда која од една страна на потрошувачите ќе им понуди врвен квалитет, а од друга страна поволни цени, како би биле пристапни за сите наши сограѓани.
 

И едното и другото, квалитет и поволни цени, ги споивме во производите dm марка.

Со повеќе од 3.000 производи од 24 сопствени dm марки во сегментот на убавина, природна козметика, лична хигиена, производи за домаќинство и нега на бебиња, па сè до органска храна, како и храна за домашни миленици, нудиме исклучителен германски квалитет по најповолни цени.
 

Погледни ја оваа брошура во која ќе пронајдеш сè што ти е потребно за тебе, твоето семејство и твојот дом. Дозволи им на dm марка производите да го исполнат твоето секојдневие со луксуз и со нивна помош да допринесеш за заштита на околината и сочувување на своето здрaвје.


 

Преземи

Светот на dm!

Добредојдовте во светот на dm!
Прочитајте ја нашата брошура и запознајте ги нашите dm марки и нашите услуги!
 

PDF, px, 8,41MB