Концернски земји во Европа

Европските економски перспективи се променети:  меѓународната поврзаност денес игра многу поголема улога за разлика од било кога порано. dm drogerie markt имаше шанса навремено да ги препознае своите можности во обединета Европа и тргна со успешна експанзија во соседните земји. Денес dm drogerie markt има повеќе од 3.500 продавници и со преку 61.000 вработени се вбројува во ланецот најголеми дрогерии во Европа. dm е застапен во тринаесет земји во Европа, меѓу кои: Германија, Австрија, Унгарија, Чешка, Словачка, Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Романија, Бугарија, Македонија и Италија.

 

dm Австрија

HIER BIN ICH MENSCH, HIER KAUFE ICH EIN.

dm Mađarska

dm Унгарија

ITT VAGYOK ÖNMAGAM, ITT VÁSÁROLOK

dm Češka

dm Чешка

ZDE JSEM ČLOVĔKEM, ZDE NAKUPUJI

dm Slovenija

dm Словенија

KUPUJEM TAM, KJER NEKAJ VELJAM

dm Slovačka

dm Словачка

TU SOM ČLOVEKOM, TU NAKUPUJEM

dm Srbija

dm Србија

TU SAM ČOVEK, TU KUPUJEM

dm Rumunija

dm Романија

AICI MĂ REGĂSESC, AICI CUMPĂR

dm Hrvatska

dm Хрватска

TU SAM ČOVJEK, TU KUPUJEM

dm Bugarska

dm Бугарија

ТУK СЪM ЧOBEK, ТУK ПAЗAPУBAM

dm BiH

dm Босна и Херцеговина

TU SAM ČOVJEK, TU KUPUJEM

dm Македонија

dm Македонија

ТУКА СУМ ЧОВЕК, ТУКА КУПУВАМ 

dm Италија

QUI IO SONO, QUI COMPRO