Од незаборавно патување од соништата, преку опуштена домашна атмосфера со пријателите, па сѐ до првиот роденден на нашите најмили...сите прекрасни моменти од нашиот живот секако дека сакаме да ги овековечиме! Со dm марката Paradies сега сите наши фотографии ќе добијат посебно значење. Од вискоквалитетни рамки за слики, преку фото албуми, фото апарати за една употреба, како и сите потребни додатоци за да ги задржиме нашите моменти навистина незаборавни! Сега на едно место!


 

Разгледајте го нашиот асортиман и одберете каде Вие ќе ги изложите Вашите незаборавни моменти! 

Paradies
рамка за слика
 срце
 

Paradies
жица за слики

Paradies
кутија за слики

          
 

Paradies подлога за компјутерско глувче 


 


 

Paradies термо чаша со слика
 

Термо чашата со слика Ви овозможува сега, Вашата омилена фотографија да ја понесете, насекаде и истата постојано да ви биде пред очи. Без разлика дали на пат накај работа, во викенд прошетките низ парк или на самото работно место, сега Вашата омилена фотографија ќе Ви биде постојано во видното поле.