Домашните животни имаат важна улога во нашиот дом. Тие претставуваат секојдневна радост, релаксација и уживање за секој член на семејството.Посебната врска која е изградена помеѓу сопствениците и миленичињата е понекогаш тешко разбирлива за оние кои не го искусиле ова искуство. Токму затоа, погрижете се Вашиот четвороножен пријател да ја добие вистинската нега и исхрана која му е потребна.

За вашите домашни миленичиња отсега во dm специјална понуда на храна која изобилува со витамини и протеини, потребни за здрава исхрана и развој, развиени во соработка со врвни експерти во оваа област.

Во широкиот асортиман на dm можете да ја пронајдете dm марката Dein Bestes, со повеќе од 150 производи, кои се создадени со посебна љубов и посветеност кон домашните животни.


 

Отсега, ново во нашите дрогерии...Асортиманот на Dein Bestes се проширува со нови 20 производи за кучиња и мачиња! 


 

Влажна храна за кучиња
Најразлични вкусови и висококвалитетни рецептури. Тоа се одликите на влажната храна од Dein Bestes за кучиња. Ние знаеме да ги цениме и да ги наградиме нашите најверни пријатели... со сос или класична паштета, од сѐ по нешто и за секого по нешто!


 

 


 Dein Bestes Dental 

Производи за нега на забите на Вашите кучиња, со кои ќе ја одржите оралната хигиена на Вашите миленичиња на високо ниво.

Преку џвакањето на стапчињата, Вашите кучиња ќе ја подобрат нивната усна мускулатура, а присуството на забен каменец, забни наслаги и непријатен мирис, ќе стане минато.


 

Dein Bestes грицкалки 

Секогаш е убаво да го наградите Вашето милениче за доброто однесување. Затоа Ви ги нудиме грицкалките од Dein Bestes кои покрај тоа што се вкусни и Вашето миленличе ќе се заљуби во нив, ќе му помогнат за поцврсти заби и посилен загриз!


 


 

Сите производи Dein Bestes се создадени со консултации на специјалисти и ветеринари. Истите содржат големи количества на витамини, минерали и суплементи, погодни за правилна исхрана и развој на миленичињата.


 


 

Влажна храна за мачки
Дали во желе, класични паштети или во зачинет сос со парчиња месо...секое маче сега ќе може да ужива во прекрасен, здрав оброк, збогатен со таурин, биотин и инулин!


 


 

Био исхрана за домашни миленици? Секако!
Во асортиманот на Dein Bestes во dm дрогериите имате можност да набавите БИО производи за Вашите миленичиња.
Концептот на БИО храна за животни од Dein Bestes се заснова на употреба на строго контролирани состојки, кои потекнуваат од контролирани биолошки насади, а се создадени со запазување на строгите правила за Био производство на ЕУ!
 

Производите од dm марката Dein Bestes можете да ги пронајдете во следниве продажни објекти на dm:

Даме Груев бр. 7, ГТЦ, ТЦ City Mall, Веро Центар, ТЦ Capitol Mall, ТЦ Palma Mall - Тетово и н. Тафталиџе 

 

Dein Bestes производи

161 4

Dein Bestes

Dein Bestes

Dein Bestes

Dein Bestes

оброк за мачки со телешко и пилешко месо, 100 г

Dein Bestes


 

Dein Bestes

Dein Bestes

храна за мачки во сос, месо и џигер, 400 г

Dein Bestes