Време е за пролетното чистење на домот!
За таа цел ви подготвивме попусти и до -45% на одбрани производи за нега и хигиена на домот, како и за перење и нега на алишта.
 

Од 8.4 до 21.4.2019 искористи ги попустите и со производите од нашите dm марки и марките од нашите соработници, уживај во новиот сјај на домот!


 

Кликнете на сликата и разгледајте дел од нашата понуда!