Хартиена програма

Sanft & Sicher влажна таолетна хартија

Лукс кутија камилица + рефил 

Sanft & Sicher соекстракти од камилица кои ја негуваат кожата, 60 парчиња. Влажната таолетна хартија не содржи алкохол. Ph-неутрално. Дерматолошки се тестирани, меки и многу дебели крпи. Материјалот е со FSC уверение. 

Sanft & Sicher  влажна таолетна хартија можете да ги најдете само во dm продавниците 

Profissimo салфети со мотив, 3-слојни. Изработени од 100% целулоза ,избелени без употреба на хлор. Употреба на бои на база на вода.

Салфетите со мотиви се секогаш добредојдени за добро декорирана трпеза.  Со правилно подвиткување претставуваат вистински украс за секоја пригода. За секоја пригода побарајте го Вашиот омилен мотив, од салфетите со огарничени количини.

Saugstark & Sicher кујнски бришачи, 3 слојни 2 роли х 51 лист

Изработени од 100% чиста целулоза, избелени без употреба на хлор. Посебна структура на хартијата која овозможува висок степен на цврстина. Употребените суровини се PEFC сертифицирани.

Sanft & Sicher влажни марамици

Влажна тоалетна хартија, 60 парчиња Екстра нежна формула со Алое Вера за чувствителна кожа, со смирувачки ефекти, pH неутрално, без алкохол. Марамиците се дерматолошки потврдени. 10 поединечно запакувани марамици. Суровината употребена за марамиците е со FSC сертификатот.

Sanft & Sicher 5 слојна таолетна хартија

Sanft & Sicher таолетна хартија 5 слојна 6 ролни со по 129 листа. Таолетната хартија е 100% целулоза и е избелена без употреба на хлор. Фантастично мека, исклучително обемна и уникатна. Исклучително пријателски наклонета кон кожата.

Saugstark & Sicher кујнски бришачи 3x45 4-слојна

Saugstark & Sicher кујнски бришачи се 4 слојни, со 3 ролни и 45 листови. Посебно цврсти со висока упивна моќ, 100% чиста целулоза, избелена без хлор, со рачка за носење. Користените суровини се со PEFC уверение.

Sanft & Sicher рециклирана таолетна хартија

3 слојна тоалетна хартија за рециклирање Хигиенска од 100% рециклирани влакна. Пријатно мека, обемна и непропуслива и особено силна . Доделени наградите за Синиот Ангел. 8 ролни од 200 листови. Sanft & Sicher 3 слојната рециклирана таолетна хартија можете да ја најдете во сите dm продавници.