ЕКО пелени од babylove!

Заедно сакаме да придонесеме за поздрав начин на живот и со секојдневното однесување да го подигаме ниво за еколошката одговорност.   

 

Еколошки производи

161 4

Denkmit nature

средство за чистење тоалет, 750 мл

Friendly organic

средство за чистење на бебе седишта, 650 мл

Nuk

био течност за миење беби прибор, 380 мл

Frosch

средство за чистење на стакло во спреј, 500мл

Denkmit nature

средство за стакло во спреј, 500 мл

Denkmit nature

средство за чистење на подови и плочки, 1л

Denkmit nature

детергент за миење на садови, 500мл

Denkmit nature

таблети за машинско миење на садови, 30 таблети