НОВО

Парфемот за алишта од dm марката Denkmit ќе се погрижи за единствена и уникатна свежина на Вашите алишта. Секое поединечно миризливо зрно содржи посебен благороден парфем во себе, кој продира длабоко во текстилите, а со тоа придонесува за неверојатна свежа и долготрајна арома.


 

Denkmit парфем за алишта, 275 г
Редовна цена: 329 мкд


 

Едноставно за употреба:

 


 


 


 

1. Denkmit парфемот за алишта додадете го директно во барабанчето со алишта. Дозирајте од перлите според посакуваниот интензитет на мирис.


 

2. Ставете ги алиштата.


 

3.  Ставете детергент за перење и омекнувач за алишта во просторот наменет за тоа.
 


4. Уживајте во интензивниот мирис и свежина на вашите алишта