Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Denkmit

Вистински пријател на Вашите алишта - Denkmit!
Прочитајте повеќе кои производи ги издвоивме за вас и негата на вашите алишта:
 


 


 

Denkmit омекнувач за алишта со мирис на бадем, 1.5 л, 50 перења
Алиштата ги прави многу меки и им пружа пријатен мирис. Го олеснува пеглањето. Ги штити текстилните влакна и боите.

 


 

Denkmit детергент за алишта Color&Care, 1.5 л 30 перења
Ги штити боите и влакната. Боите го задржуваат интензитетот. Ги штити и ги негува ткаенините и намалува создавање на грутки од влакна на алиштата.

  

Denkmit марамици за впивање бои и нечистотии 24/1
Ја штити ткаенината и спречува нејзино боење или посивување. Погодни се за сите видови на ткаенини. Боите остануваат интензивни, а белата ткаенина блескава. За време на перењето ги впива растворените честички од боите и нечистотиите пред да дојдат во контакт со останатите парчиња алишта.


 

  

Denkmit парфем за алишта во капсули Sensual Fresh 15/1
Со висококонцентриран парфем. Ќесата може повторнo да се затвори. Содржи 15 капсули. Погодни се за сите видови на текстил – и за микрофибер, спортска и функционална облека.