Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Denkmit Oxi Power

Ново од Denkmit. Oxi Power линијата за специјална нега на алишта пристигна во dm дрогериите во Македонија. Прочитајте повеќе и пружете им на Вашите алишта нега каква што заслужуваат, по одлични цени.

 


 

Denkmit Oxi Power - Power-Weiss, 750 г - 205 мкд. 


 

Denkmit Oxi Power - Power-Weiss ќе Ве убеди со неговата неверојатна моќ на отстранување флеки. Специјално создаден за посебна нега на алишта како кошули, бел текстил, маички, долна облека и тн. Комбинацијата на супер-делотворни Oxi-кристали и моќни избелувачи ќе ја направи Вашата избледена и осивена облека повторно блескава. Специјалната Deo-Aktiv-формила делува дополнително како совршен отстранувач на несакани миризби. За длабинска чистота! 

 


 

Denkmit Oxi Power - Multi отстранувач на флеки со супер моќна и високо-ефективна формула со активен кислород ги отстранува и најтврдокорните дамки од Вашите алишта. Трагите од кафе, црвено вино, овошје, зеленчук, шминка, масло и тн. ќе станат минато после првото перење. Погоден е за шарени текстили, како и за многу извалкани алишта како бебешка и детска облека, крпи за бришење, работна униформа и прекривки.
 

 


 

Denkmit Oxi Power - Multi отстранувач на дамки, 750 г - 205 мкд. 


 


 


 


 

Denkmit Oxi Action
 

Спреј за отстранување флеки пред перење, 705 мл
Преку својата формула со активен кислород, спрејот ќе ги отстрани и најтврдокорните дамки од Вашите алишта, како на пример овошје, зеленчук, кафе, црвено вино, масти, масла и сладолед. Притоа активниот кислород ќе ги исчисти сите видови на ткаенини, волна, свила, како и теписи, темелно и длабински.
 

Denkmit Oxi Power спреј
Редовна цена: 185 мкд