Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Denkmit

Ви ги претставуваме високо концентрираните детергенти за алишта од Denkmit, единствени на пазарот кои со 2,7 кг Ви нудат 40 перења!


 

 Denkmit детергент за шарени алишта 2,7 кг 

★ со систем за заштита на ткаенините и боите
★ со специјална формула против флеки
★ за перење на температури од 20⁰ до 60⁰
★ совршен за перење и на ниски температури
★ Aktiv-Schutz формула за измазнување на оштетени памучни
ткаенини и спречува навлегување на нечистотии
★ штити од избледување


 


 

Denkmit детергент за бели алишта 2,7 кг 

★ за перење на температури од 20⁰ до 95⁰
★ идеален за перење на бели и многу нечисти алишта
★ висококонцентриран, што овозможува штедливо дозирање


 

Редовна цена: 359 мкд
(цена по перење: 8,9 мкд)