Сé за нашите дами!

Во Вашиот омилен dm маркет можете да пронајдете широк асортиман на долна облека, чорапи и хулахопки од најразлични брендови.

Издвојуваме

FASCINO Supersitz 20 DEN хулахопки

со засилени врвови со цел продолжување на нивниот век на траење и смалување на кинењето во пределот на пристите на ногата.

FASCINO памучни хулахопки 70 DEN

непроѕирни хулахопки од мек, удобен, памучен матерјал; големина 38-48. Суровински состав: 50% памук, 45% полиамидно блакно, 5% еластинско влакно.

FASCINO памучи ребрасти женски хулахопки

густи памучни хулахопки со ребраста структура со посебно широк појас кој нема да Ве стега околу струкот; големина: 38-48. Суровински состав: 75% памук, 22% полиамидно влакно, 3% еластанско влакно.

FASCINO Glanz хулахопки 20 DEN

хулахопки со свиленкаст сјај и алое вера; големина: 38-48. Суровински состав: 88% полиамидно влакно, 12% еластанско влакно.

FASCINO Glanz 15 DEN доколенки

доколенки со свиленкаст сјај, универзална големина (35-42). Суровински состав: 90% полиамидно вланко, 10% еластанско влакно.

FASCINO Glanz 20 DEN доколенки

доколенки со широк удебен ластик, универзална големина (35-42). Суровински состав: 97% полиамидно влакно, 3% еластанско влакно