Добредојдовте во детското катче на dm! 

Ви подготвивме интересни игри, боенки и многу забава!


За нашите најмали љубители на животни имаме прекрасна боенка со омилените домашни животинчиња!
 Кликнете на сликата, испечатите ја беонката и забавата може да започне!
 Меморија
Одлична игра која ќе го развесели вашето најмило и ќе му дозволи да ја развива својата креативност и памтење. Едноставно кликнете на сликата, преземете ја играта, следете ги упатствата и уживајте!

Загатка
одлична игра која ќе го натера вашето малчко да размислува и ќе помогне во развојот на неговите когнитивни способности!
Преземете со клик на сликата!
 


 

Еден ден во животот на една Принцеза може да биде навистина возбудлив...од пенлива забава за пливење, па сѐ до еден посебен свет на мирисни ноти! За да им го раскаже својот магичен ден на своите другарки, Принцезички, сега на малата Принцезичка и стојат на располагање прекрасни магични листови за писма. Тука можете да ги преземете! 

 

Писмо за Принцезичка со кученце!

Писмо за Принцезичка со срничка!


 

За малите принцезички и ученичиња имаме и уште неколку супер интересни и креативни идеи. 


 


 


 


Принцезата сега спие! Ве молиме не вознемирувајте! 

Направете си сами знакче за на квака за да не додеваат додека си уживате во вашите сончиња!
Кликнете на сликата, а останатото е едонставно!
 


 

Дали и вам ви е се здодевни секогаш истите распореди на часови?!
Направете си нов. Свој!
Испечатете ја сликата и обојте си ја како си сакате. Така, кога ќе погледнете во распоредот веќе никогаш нема да ви биде здодевен, а и секогаш можете да си направите нов и поразличен од другите....а можеби и Медо ќе ти помегне во учењето!