Деца

Уживајте во секој слободен миг !   

 

Секоја игра му помага на Вашето дете да откриe нешто ново или да го испроба веќе наученото. Повторувањето на игрите ги воодушевува децата. Секоја игра всушност претставува истражување и учење. Колку повеќе во нив учествуваат и родителите, толку  подобро за децата.

Доколку  целото семејство поминува одредено време во заеднички активности,  детето  ќе има прилика да научи многу повеќе нови работи. Возењето на велосипед, прошетка во зоолошката градина или краток излет, се вистинско уживање. Крајот на денот е вистинска радост, кога мама и тато ќе ја наполнат кадата и играта продолжува додека не бидеме потполно освежени и спремни за сон.

Во dm  продавниците можете да најдете разновидни производи кои ќе го надополнат и развеселат прекрасниот ден поминат со Вашите најмили.


 

dm Марка - Prinzessin Sternenzauber


 

dm Марка - Saubär