Тврдина

Повратете се за момент
во средниот век!
Настапете храбро против
крадците, вештерките
и змејовите!
Направете си своја
тврдина...
 

 

Тунел!

Момците секогаш се
заинтересирани за автомобили,
а девојчињата за кукли!
babylove тунелот им нуди и
на едните и на другите
една поинаква забава.

 

Ковчег за богатство!

Сите оние прекрасни бајки
за далечните мориња,
пиратите и принцезите,
кои им ги раскажувате
на Вашите деца, сега надополнете ги
со прекрасен ковчег
со скриено богатство.