babylove Ultra Sensitive!
 

Во асортиманот на нашата dm марка babylove можете да ја пронајдете и babylove Ultra Sensitive линијата за нега на бебиња, која ќе им пружи посебна нега на сите бебиња со чувствителна кожа и кожа склона кон алергии. Овие производи се развиени и тестирани во соработка со германското здружение за алергии и астма (DAAB). Производите се погодни за основна нега за бебиња, но и возрасни, со невродерматитис, како и за сите видови на алергии.

 

babylove

Ultra Sensitive
лосион за тело, 250 мл
 

babylove

Ultra Sensitive
крем за нега на лице и тело, 100 мл

babylove

Ultra Sensitive
крем пртив рани и исфрлувања, 100 мл

babylove

Ultra Sensitive
лосион за бањање, 200 мл