Kако во периодот на бременоста така и од моментот на раѓaњето на бебето се среќаваме секојдневно со нови прекрасни и незаборавни моменти. Често си поставуваме многу нови прашања: Како да се храниме и негуваме за време на бременоста? Кој е правиот избор за нега на моето дете?

Во најблиската dm дрогерија побарајте ја широката понуда на производи за исхрана и нега на деца.

 

 

 

Бебиња!

 

Деца!